Velkommen til vårt sameie.

Her finner du mye informasjon om vårt sameie, kontaktpersoner, forum for beboere mm.

 

28

EL-biler i garasjen:

Styret har fått henvendelser fra beboere som skal anskaffe el-bil. Styret har utarbeidet en norm for hvordan dette skal håndteres av sameiet. Vår elektriker har beregnet at det er kapasitet til ca. 10 elbiler i hver garasje. På grunn av et stadig økende antall elbiler er styret i gang med å innhente anbud på infrastruktur for et «smart» system, slik at vi øker kapasiteten på antall ladestasjoner. Når valgte standard er på plass, må alle koble seg til dette ved ladning. Strømforbruket vil bli estimert ut ifra gjeldende veileder og legges til husleien til den det gjelder. Pr. 1/1-2019 er strømforbruket for EL bil estimert til 250,- pr. måned, for hybridbil 100,- pr. måned.  Beløpet vil bli evaluert etter en tids bruk, da bil ladning er relativt nytt for sameiet. Kontakt styret for mer info.Vurdering

Kommentar

Theresa Walker
# Theresa Walker
2. april 2019 22:47
Hei Alle, jeg heter Theresa Walker, jeg er gift i 20 år med mannen min og vi har to sønner, eldste en 16 og yngre er 11 år. Min mann elsket meg mye, men det kommer til et punkt da han var involvert i affære med en kvinne som er hennes kollega. Jeg har aldri forestilt meg det, men på en eller annen måte forandret hans holdning til meg og barn, og hans forsinkelser fra arbeidet fikk meg til å tenke over saken. Selv på mitt 20 års bryllupsdag i mars holder jeg meg bort fra sex som vi lover å gjøre det på bryllupet jubileumsdag, det vil bli vår bryllupsreise igjen, 15 dager før Bryllupsmannet han bekjente at ja, han hadde sex med henne.
Han brakte henne i min seng da jeg var ute for jobb, han vet det, men han gjorde det før bryllupsdagen på min seng, det betyr at følelsene mine var helt verdiløse for meg. Min mentale tilstand er full av smerte, jeg tror jeg kan ikke glemme og gjenopprette smerten, denne kvinnen var i full kontroll over henne, og jeg ville aldri gjøre det med vold, hun vil vinne over meg da hun er skilt, hun sa at hun var sjalu over vårt forhold, og hun vil ødelegge meg ved å ta min mann.
Jeg måtte diskutere det med en venn som ba meg finne en god stavekaster, først og fremst trodde jeg aldri på denne Cast stavemåten, men jeg må prøve den før jeg kom over PROPHET JOSEPH UGO-e-post på internett om hvordan han har hjulpet så mange som får sin eks, og hjelper mennesker med å rette forholdet og gjøre folk lykkelige i forholdet deres og noen andre historier om åndelig sykdom og mer, jeg forklarte min situasjon for ham og han hjalp meg med å utføre noen bønner, noen urter og røtter og et lite offer som jeg gjorde, og innen 7 dager kom han tilbake til Apologize og det var bare et mirakel for meg. Er glad i dag at han hjalp meg, og jeg kan stolt si at mannen min er nå hos meg igjen, og han er nå forelsket i meg som aldri før.
Har du behov for hjelp i forholdet ditt som å få tilbake din mann, kone, kjæreste, kjæreste, vinnende av lotterier, urtemedisin for sykdom eller jobbopprykk, noen form for åndelig problem, Seere leser innlegget mitt som trenger hjelp når det gjelder noen Livsutfordringer bør kontakte ham.

E-post: karnataka.temple@gmail.com
WhatsApp: +34631686040
rosa
# rosa
24. mai 2019 08:30
Hei, jeg vil dele mitt fantastiske vitnesbyrd Etter å ha vært i forhold til Ektemann i årevis, brøt han med meg, jeg gjorde alt for å bringe ham tilbake, men alt var forgjeves, jeg ville ha ham tilbake så mye på grunn av kjærligheten jeg har For ham ba jeg ham om alt, jeg gjorde løfter, men han nektet. Jeg forklarte problemet mitt til min venn, og hun foreslo at jeg helst skulle kontakte en stavekaster som kunne hjelpe meg med å stave en stave for å få ham tilbake, men jeg er den typen som aldri trodde å stave, jeg hadde ikke annet valg enn å prøve det, jeg sendte postkassen, og han fortalte meg at det ikke var noe problem at alt ville gå bra før tre dager, at min eks skal komme tilbake til meg før tre dager, han kastet staver og overraskende på den andre dagen, det var rundt 4 pm. Min eks kaller meg, jeg var så overrasket, jeg svarte på anropet og alt han sa var at han var så lei meg for alt som skjedde at han ville at jeg skulle komme tilbake til ham, at han elsker meg så mye. Jeg var så glad og gikk til ham som var hvordan vi begynte å leve sammen lykkelig igjen. Siden da har jeg gitt et løfte om at noen jeg kjenner som har et forholdsproblem, vil jeg være til hjelp for en slik person ved å henvise ham eller henne til den eneste virkelige og kraftige staveren som hjalp meg med mitt eget problem. e-post: babaidadawiseman01@gmail.com
 Du kan sende e-post til ham hvis du trenger hjelp i ditt forhold eller noe annet sak.

Kjærlighet Stavninger
Tjen gode penger eller vinn en lotteri.
Oppnå suksess i virksomheten.
Åndelige problemer.
Vinn rettssaken.
Se etter din livspartner.
Få en godt betalt jobb.
Få kontroll over ekteskapet ditt.
Motta favør og få tiltrekning fra folk.
Få tilbake tapte penger.
Helbred deg av alle sykdommer. både herdes og uhelbredelig.
Løs svangerskapsproblemer og velsigne deg med babyer etc ...

Ta kontakt med denne flotte mannen hvis du har problemer med en varig løsning
gjennom babaidadawiseman01@gmail.com
WhatsApp: +2348136951551

Takk meg senere

Skriv kommentar

Navn (påkrevet)

E-post (påkrevet)

Hjemmeside


abonner på RSS 25 Latest Articles
17

Lading av el-bil eller hybridbil forutsetter signering av en kontrakt mellom sameier og sameiet. Klikk link for kopi av kontrakt: 
05

Det har kommet et nytt tilbud på innglassing fra Lumon Norge. Se her:      | www.lumon.no    
27

Nina Brotke har fått ny stilling i OBOS. Vår nye forvaltningskonsulent heter Atle Gulpinar. Han kan nåes på telefon nr: 22865463 eller epost: atle.gulpinar@obos.no .
02

Se informasjonsbrosjyren fra 1982!
20

Portåpnerne kan nå bestilles hos Rosing. Ring eller send info på nett.

Boligselskapet:
Alna Terrasse Boligsameie
c/o OBOS Eiendomsbestyrelse AS
ved Atle Gulpinar
Postboks 6668, St. Olavs plass
0129 Oslo
atle.gulpinar@obos.no
Telefon: 22 86 54 63
Vaktmester: Bygårdsservice A/S

Tlf: 905 20 631

E-post:
styret@alna-terrasse.no

Kontakt oss